Andra dagen

Fortfarande fullt i huvudet och jag är riktigt trött idag, mer än igår faktiskt :) Idag har lite rutiner fastnat och min almanacka har faktiskt fyllts med lite saker, blandannat en kurs i att ta lyftkörkort samt lite möten. Jag har dessutom plockat på mig tre patientärenden som jag ska ta tag i i slutet på veckan/början på nästa. Jag har ett eget skrivbord som i nuläget är lite tomt men det fylls på allt efterhand.

Vi är sammanlagt med mig  sju arbetsterapeuter på jobbet och det är så bra för mig som är ny, och alla är så otroligt trevliga och hjälpsamma, redan andra dagen känns jag som en i gänget =) Jag tror detta kommer bli väldigt bra!

Till helgen flyttar jag in i min lägenhet och lämnar denna svinstia, för det är precis vad det är, mina strumpor klibbar i golvet när jag går och strumporna är svart. Dessutom såg jag en liten svart prick som kröp omkring i badrummet imorse...

Min webbcamera kommer till helgen med så då kan jag knäppa lite bilder med den och lägga ut här så ni får se hur jag har det i småland.

P.s Våren är snart här =) D.s

Kommentarer
Postat av: tess

Tack! Vad kul att höra att det går så bra för dig på nya jobbet:)

2009-03-10 @ 19:24:27
Postat av: sofia

åh åh åh.

Jag blir avundsjuk på dig. Detta kommer att bli så kul! och underbart att du redan är en i gänget! och vår! vår!

Är skrivbordet stort och svart?

2009-03-10 @ 20:39:15
URL: http://sofiasihlen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0